Om ROS

Vores vision for ROS?

At være det foretrukne kontorfællesskab i Roskilde og omegn. Vi mener ikke selv, det er urealistisk. Vi har forsøgt at skabe en ramme for selvstændige erhvervsdrivende, danske såvel som internationale, det gør det let at drive virksomhed. Du lejer en kontorplads - vi står for resten.

Faciliteter

Vi har prøvet at samle så mange faciliteter som muligt under ét tag, så du ikke skal forlade bygningen og dit arbejde midt på dagen. Du har ad libitum kaffe og te, mulighed for frokostordning, gratis fitness, gratis brug af mødelokaler etc. Se listen af faciliteter her, for at se alle de muligheder, du har som lejer.

  • Vi gør det nemt at være på arbejde
  • Få daglig sparring med andre i bygningen
  • Optimalt sted for satellit kontorer
  • 24 timers adgang til bygningen
  • Kun 25 km. til København

Bygningen

Bygningen har et inspirerende indvendigt design med masser af lys og luft og et fantastisk rum, der idag er omdannet til en cafe, hvor du kan holde uformelle møder, spise frokost eller bare nyde en kop kaffe - enten alene eller sammen med nogle af alle de andre lejere i bygningen. Vi har sat sikkerheden i top og har kameraovervågning inden- og udendørs, så du som lejer altid kan føle dig tryg.

Vi glæder os til at give dig en fremvisning og vise dig det - i vores øjne - helt fantastiske hus.

 

Se plantegning over bygningen

1

nyrenoveret bygning


Hele bygningen har fået en omsiggribende renovering og er blevet istandsat i 2019/2020 med bl.a. nye gulve, nye vægge og lofter samt ny frisk maling og inventar.
1750

kvm.


Bygningen er på hele 1750 kvm, så vi har mange lejere, hvilket giver dig mange sparringspartnere.
120

kontorpladser


Vi har 120 kontorpladser i bygningen fordelt på kontorpladser i både åbne og lukkede lokaler.
4

mødelokaler


Vi har 4 mødelokaler, hvoraf det ene mødelokale kan omdannes til et auditorium til foredrag og lign. med plads til 24 personer